Juna Skin

Behandeling

Revive Juna Skin treatment

Deze behandeling staat in het teken van verbetering en egaliseren van de huid. De unieke roodlichttherapie/microstoom -LED van Revive Wand biedt u een reeks voordelen aan uw huid. Deze voordelen omvatten het verbeteren van de huidskleur, het verminderen van ontstekingen, egaliseren van de huid, het verbeteren van huidstructuur en het stimuleert collageen en elastine.

Revive Juna Skin treatment

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voordat ik de Revive Wand ga gebruiken zijn er nog wat stappen die ik daarvoor uitvoer. Het moment dat ik de Revive op uw huid gebruik, breng ik eerst een ampul aan gericht op uw huidindicatie. Eerst ga ik de huid goed reinigen, hierna volgt er een diepte reiniging, daarna breng ik op basis van uw huid indicatie een ampul aan en start ik met de Revive wand tool.

Hoe gaat dit in zijn werking?

In principe is de Revive Juna Skin treatment voor elke huid. Het is een extra boost die u geeft aan uw huid, nadien zult u ook altijd een glow ervaren en dus voelen dat er iets is gebeurd.

Revive Juna skin

Revive Juna Skin treatment

Wat kunt u verwachten van de Revive Juna Skin treatment?