Juna Skin

Behandeling

Juna Skin treatment

In overleg met u behandel ik en kijk ik naar uw huid. We bespreken samen wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maak ik een keuze welke behandeling ik ga doen, vaak is dit per seizoen anders.

Juna skin treatment

Hoe gaat dit in zijn werking?

Over het algemeen omvat het proces van een nieuwe huidanalyse om de huidconditie opnieuw te begrijpen. Afhankelijk van het seizoen kan ik de behandeling aanpassen. Bijvoorbeeld, in de winter kan extra hydratie belangrijk zijn, terwijl in de zomer de focus meer op vocht afvoer ligt en het schoonhouden van de poriën. De focus op seizoensgebonden aanpassingen is bedoeld om de huid te ondersteunen en te beschermen tegen specifieke weersinvloeden. Ik overleg altijd wat ik doe en leg uitgebreid de stappen aan u uit.

Juna skin treatment

Voor welke indicaties is de Juna Skin treatment?

De Juna Skin treatment is bestemd voor elke huid. Het kan altijd voorkomen dat ik tijdens de behandeling een andere behandeling aanraadt, maar de keuze ligt natuurlijk altijd bij u.