Juna Skin

Behandeling

Neo pen behandeling

De neo pen is een microneedling apparaat en bevat een snelheid van 1920 kanalen per seconde. Dit is 104% sneller ten opzichte van andere microneedling apparatuur. Deze pen heeft 16 steriele, kleine en in lengte verstelbare naaldjes die verticale micro kanaaltjes in de huid maken.

Neo pen behandeling

Hoe gaat dit in zijn werking?

De micro kleine kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog maar zorgen ervoor dat de huid wordt aangezet tot opname en herstel, doordat ze de huid op een veilige en natuurlijke manier ‘verwonden’. Op het moment dat deze kanaaltjes open staan worden er 80% meer werkstoffen opgenomen. Dit komt omdat de opnamecapaciteit van actieve ingrediënten in de huid is verhoogt, hierna breng ik de juiste ampullen/cocktails aan. Deze ampullen/cocktails zijn moleculair zo klein dat ze diep de huid indringen. Dit stimuleert herstel op cellulair niveau en versnelt de regeneratie van de epidermale cellen van de huid.

Neo pen behandeling

Voor welke indicaties is de Neo pen treatment?

De Neo pen behandeling is geschikt voor de meeste huidtype omdat het apparaat hierop kan worden aangepast. De behandeling is zowel voor vrouwen als mannen.

Neo pen behandeling

Wat kun je verwachten van een Neo pen treatment?

De aantal behandelingen spelen een rol bij het uiteindelijke resultaat. Het is cruciaal op nazorginstructies te volgen voor een optimaal herstel en langdurig resultaat. Na dat u een Neo pen behandeling heeft gehad gebeurt er de volgende dingen met uw huid: