Juna Skin

Behandeling

Meet Juna Skin treatment

De meet Juna skin treatment is speciaal voor klanten die nieuw zijn bij Juna Skin. In deze behandeling kijk ik goed naar uw huid en stel ik een behandeling samen zo luister ik goed naar uw wensen. Hier gaat het om kennis maken met mij, met Juna Skin en met de hoogwaardige producten. Zoals mijn visie beschrijft staat mijn persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop, zo wil ik dus ook dat u dit ervaart.

Meet Juna Skin treatment

Hoe gaat dit in zijn werking?

Ik luister naar uw wensen, kijk naar uw huid, ik doe een huidanalyse en daarop zal ik uw 1e behandeling volledig aanpassen. Zo ervaart u de producten, mijn kennis en kwaliteit van de behandeling.

Meet Juna Skin treatment

Voor welke indicaties is de Meet Juna Skin treatment?

De Meet Juna Skin treatment is voor elke huid. De behandeling is gericht op nieuwe klanten die Juna Skin bezoeken.