Juna Skin

Behandeling

Algen peeling

De Algen peeling bestaat uit algen en biologische kruiden. De combinatie van deze werkstoffen zijn zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen. Bovendien is de algen peeling niet alleen effectief bij verschillende huidproblemen, maar ook geschikt voor alle huidtypes.

Algen peeling

Hoe gaat dit in zijn werking?

Algen Peeling staat bekend om zijn biologische werking en garandeert een volledig veilig behandelproces. De fijne microvezels van het peelingpoeder dringen diep door in de huid, bevorderen de bloedsomloop en stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Normaal gesproken duurt het 28 tot 30 dagen voordat de huid nieuwe cellen aanmaakt, maar met de algen peeling wordt dit proces versneld tot slechts 10 dagen. Dit resulteert in een snellere vernieuwing van de opperhuid, waardoor een nieuwe, stralende teint tevoorschijn komt.

Algen peeling

Voor welke indicaties is een algen peeling geschikt?

Algen peeling

Waarom een algen peeling?

De huid wordt zichtbaar jeugdiger en jonger.

De peeling is op basis van algen, gezonde voedingstoffen en antioxidanten.

Het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert.

Zeg maar bye tegen een slechte doorbloeding in de huid en hallo tegen de ultieme gezonde glow!

Algen peeling

Wat maakt de algen peeling anders dan een andere peeling?

In tegenstelling tot conventionele peelings, werkt onze algenpeeling van binnenuit. Diep in de huidlagen wordt de natuurlijke aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd, die vervolgens naar het oppervlak worden getransporteerd. Op deze manier worden dode huidcellen op een natuurlijke wijze verwijderd, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe, frisse cellen.

De kruiden die zijn verwerkt in onze algenpeeling hebben elk unieke eigenschappen die de huid ten goede komen. Ze bevorderen onder andere het herstel, voeden de huid intensief, dragen bij aan huidverjonging, reguleren talgproductie en hebben antibacteriële eigenschappen die helpen bij de behandeling van ontstekingen zoals couperose en acne.

Algen peeling

Wat kunt u verwachten van een algen peeling?